Periferia Creative i RankRunner al Seedrocket Campus Madrid

FacebookTwitterLinkedInGoogle+Email

RankRunner, un dels projectes en què Perifèria Creative treballa actualment, ha aconseguit situar-se entre els finalistes d’aquesta vuitena edició del SeedRocket Madrid, un campus que permet a projectes de base tecnològica presentar-se davant partners, mentors i business angels .

Existeixen multitud de programes d’acceleració de startups i en ells, a més de finançament per al projecte, els impulsors de les idees que s’hi reuneixen poden obtenir formació, respostes de consultors experts i establir una xarxa de contactes que els ajudin a anar superant els reptes que significa endinsar-se en projectes que comporten una alta càrrega d’innovació i creativitat .

SeedRocket es va establir com una iniciativa de capital privat que s’ha estès a diverses ciutats espanyoles, com ja han fet altres programes com el StartUp Weekend, una iniciativa global de Kauffman Foundation que acaba de celebrar a Gran Canària o el StartUp Bootcamp, a nivell europeu i que va tenir en la seva passada edició a Amsterdam presència espanyola amb els nois i noies de Geosophic. Tots ells acaben sent un gresol de bones idees compartides, de ganes de tirar endavant una idea que es converteixi no només en un pla de negoci o una empresa rendible sinó un camí a solucionar una necessitat a través de la tecnologia .

Perifèria, en el nostre dia a dia, compartim amb aquests campus components de passió i creativitat en el nostre treball i per això ens emociona veure com un dels projectes que ocupa les nostres hores i ens porta més al límit ha aconseguit situar-se entre les deu finalistes del campus SeedRocket. Volem donar-li l’enhorabona als impulsors originals del projecte agraint la confiança que han dipositat en nosaltres com els seus partners creatius i de desenvolupament.

Leave a reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.